Förhandsboka en bok och vinn karpfiskehelg - för en eller två personer!

Förhandsbeställ boken redan idag!

  • 28 Mars, 2019

De senaste veckorna har jag levt i en drömvärld, då jag för några veckor sedan fick årets första id och denna första fisk blev den så efterlängtade 3:a!

Det legendariska engelska karpvattnet Redmire Pool har genomgått en rejäl renovering ...

Har du en nyhet som skulle kunna publiceras på Svenskt Mete? Eller kanske en hel artikel?

  • 23 Mars, 2019

Snart börjar vi uppdatera En karpfiskares bekännelser samt En karpfiskares reflektioner för att kunna ge ut upplaga 2 ... Och vi har precis fått in ett nytt gästkapitel ...

  • 17 Feb, 2019

Är du sugen på att fiska karp i Lärkesholmsjöarna i år ...

Mikael Sandström har precis släppt en ny karpfiskefilm ...

Boka en bok och vinn karpfiskehelg!

  • 4 April, 2019

Första upplagan av mina böcker är slutsåld sedan länge och ett jättestort tack till alla som köpte dem!

     Jag håller nu på med en andra upplaga som kommer att bli en omarbetad version med fler bilder, omarbetade texter, tillägg i texterna, nya egna kapitel och minst fler gästskribenter såsom: Andy Murray (Heavy fishing), Derek Stritton (Fred Wilton and the HNV theory), Mattias Berglund (Lac de St. Cassien), Jens Bursell (om sitt karpfiske i Sverige), Kristian Nilsson (franska betalvatten), Inger Svensson (naturbeten) och inte minst ett avsnitt signerat den svenske karppionjären Curt Folkstedt! Även Anders Urbas (överraskning!) och Fredrik Mangotsson (Raduta Revisited) kommer att bidra med ett gästkapitel.

     De tidigare två böckerna kommer nu att ”bakas ihop” till en stor volym och få titeln ”En karpmetares bekännelser & reflektioner.” Vi siktar på 600 sidor!

     Boken kan förhandsbokas redan nu och kostar 599 kronor samt 99 kronor i porto. Du betalar först när boken är klar för leverans, vilket beräknas till hösten 2019. Eftersom marknaden är högst begränsad, är vi väldigt tacksamma för alla bokningar som vi kan få in!

     Tävling: Boka en bok redan idag och du deltar i utlottningen av en karpfiskehelg, tillsammans med författaren, vid Sämsjön, Vittsjön eller Ballasjön. Du väljer! Allt inkluderat: beten, mat och även redskap om du saknar detta. Det enda som du behöver göra är att ta dig till vald sjö för egen maskin. Även de som redan har bokat en bok deltar i utlottningen.

   Och inte nog med det: Värva ytterligare en bokköpare och ni deltar i utlottningen med två lotter! Och båda två kan fiska! Och förhoppningsvis räcker maten till alla tre!

     Boken kan beställas via hammarsjon.se Värvar du en köpare så ange även detta i rutan för meddelande i webbshopen.

     Och om denna bok säljer som den ska finns det även planer på ytterligare en karpfiskebok … eller kanske till och med två!