Villkor

Material på denna sida får inte under några som helst omständigheter publiceras utan tillstånd. Sker så betraktas det som stöld och kommer att hanteras som en sådan. Är ni intresserade av att publicera material från sidan så ber vi er istället att kontakta oss.

Svenskt Mete har rätten att stänga av sidan för personer som inte följer reglerna för planket och torget. Dock är vårt mål att upplysa om detta i ett första skede och först därefter stänga av personen om problemmet kvarstår.

I och med lanseringen av Svenskt Mete Ver. 2.0 kommer en hårdare attityd gentemot missbruk av planket att tillämpas och vi strävar efter änmer seriösa och utvecklande diskussioner. Vi hoppas att ni delar den målsättningen med oss.Planket och Torget

Författaren måste agera som privatperson
Planket och Torget är tänkt att fungera som kunskapsbank och för att vi ska hålla hög klass och trovärdighet på kunskapsbanken så gäller reglen att den som skriver ett inlägg skall agera som privatperson och aldrig i kommersiellt syfte.

Anonyma inlägg
Om du väljer att använda uppenbart påhittade personuppgifter (namn och mailadress), så kan vi på redaktionen välja att radera dessa, utan att meddela det.

Språk, personangrepp, uppvigling
Använd ett rimligt språk. Angrepp på person, etnisk tillhörighet och religion är naturligtvis inte tillåtet. Att uppmana andra till brott (tex tjuvfiske) är inte heller tillåtet.

Respektera andras åsikter
Ibland har andra personer helt andra åsikter. Det måste man respektera; diskutera sakfrågan utan att gå till personangrepp.

Hör av dig om du känner dig påhoppad, kränkt etc
Om du tycker att du blivit kränkt eller påhoppad hör då av dig direkt till redaktionen, så försöker vi att lösa det.

Radera annons
Var vänligt och radera din annons när den inte längre är aktuell.